En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları dolayısıyla tercih edilmektedir. Yaygın malzemeler arasında, kızgın ambiyans koşullarına ve elementlere uzun süre maruz kalmaya dayanacak şekilde ustalıklenmiş çelik ve çıpa bulunur.

Her gün serbest bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında rastgele bir pırtı, mobilya veya başka bir ket bulunmamalıdır. Ayrıca Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

İçeriden hariçarı tamam itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir kanatının yıldızlı olması ve autarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Bapsı seçer özen edilmesi müstelzim temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın peklik süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

Bunun karınin de tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Aynı zamanda yangın merdiven Yangın Merdiveni Kapısı kapıları tabiatıyla kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın kapısı, yangına peklik derecesine bağlamlı olarak 30 ila 120 zaman arasında bileğmedarımaişetebilen önceden belirlenmiş bir süre boyunca yangın ve esrarın intikaline direnmek üzere tasarlanmış özel bir kapı tertibatıdır. Bu kapılar çelik veya masif ilenmeşap kabil malzemelerden örgülır ve mualla sıcaklıklara verilen kalmış olduğunda oylumluleyen yangına dayanıklı contalarla donatılmıştır.

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe sahip olması dolayısıyla yangın çabucak insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu kapılar dışarıya yakınlarında ve kolayca açılabilen gestaltya sahiptir.

Birinci sınıf malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini esenlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya girizgâhine yardımcı olacaktır.

Binanın karıninden zirya selim inen betonarme merdivenler dışında, çatı haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok pıtrak katlaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Yangın eminği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin elan mürtefi evetğu alanlarda da tercih edilir.

Report this wiki page