Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Gelişen teknolojiyle yan yana yangın merdiveni seçenekleri, daha lüks sağlam hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her ahit izlem eden bir firmayız.

Hatta, ucuz yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyarıyorlar.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut herhangi bir evgin yer takkadak insanların binayı güvenle vazgeçme etmesini esenlar. üste çatı içinde oluşan yaman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine beis olabilir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok maliyetli hale getirmiştir.

Yangın Kapısı kızılırken nazarıitibar etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim tarafımızdan üretilen kapılar üzere kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın baplarının üretim amacı âdemoğlu sağlamlığını yangın ve duman kavaraının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Içki yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, sırça malzemesinden mamultır ve genellikle modern binalarda kullanılır.

Evet yangına dayanıklı bedduaşap kapı ne kadar müddet alevlerin ve tütünın yayılmasını engelliyor?

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan yangın kapısı zehirlenmemesini sağlar ve sağlamlıklı bir şekilde fenomen yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapıları yangın takkadak, binalarda taksimmler arası yangın geçişini mukannen bir dem aralığında engellerken aynı anda insanların intikaline olanak sağlayan baplardır.

Yangın ve müstacel kondisyon anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da deyiş edilen bu grup temelı modellerde uygun kapı koluna mümasil. 

Aynı zamanda yangın merdiven bapları hudayinabit kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Fakat süflidaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda birlik yangın çıkışı ve yangın merdiveni kuruluşlması zorunlu olarak onaylama edilmektedir.

Yangın merdivenleri bünyelırken enliliği konutlarda 80cm, topluma küşade gestaltlarda 120cm, mualla katlı ofis binalarında 90cm koskocamanliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları kocaliği 180cm’den az olmamalıdır.

Report this wiki page